Travel Plan

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Tips για το ταξίδι σας στο Ντουμπάι

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με πλυθυσμό που πλησιάζει το ένα εκατομύριο κατοίκους. Το Ντουμπάι είναι η συνάντηση ανατολής και δύσης, εκεί που το παραδοσιακό συναντάει το σύγχρονο και ο συντηρητισμός των κατοίκων, την μοντέρνα αρχιτεκτονική, με τα μεγαλεπήβολά κτήρια.

Το Ντουμπάι είναι η πόλη των αντιθέσεων.Ένας εξωτικός παραδεισος που συνδυάζεται αρμονικά με τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Η πόλη μπορεί να προσφέρει τα πάντα στον τουρίστα. Πολυτελέστατα ξενοδοχεία,καλή κουζίνα,έντονη νυχτερινή ζωη,μπάνιο στα ζεστά νερά του κόλπου, ψώνια, έως και σκί σε ένα υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε μία ανάσα απο την έρημο. Το κλίμα είναι ζεστό. Η ζέστη ειδικά το καλοκαίρι είναι εως και αφόρητη, ξεπερνώντας μερικές φορές και τους 50 βαθμούς κελσίου.


Eάν υπολογίσετε τα χιλιόμετρα, καθαρής, αμμώδους, παραλίας θα καταλάβετε γιατι είναι ένας απο τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Στο Ντουμπαί θα βρείτε πάντα καταπληκτικές ευκαιρίες για ψώνια. Από τα κλιματιζόμενα εμπορικά κέντρα, έως τα παροδοσιακά σούκς, η πόλη μοιάζει με μία τεράστια αγορά, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, σε ευνοικότατες τιμές λόγω του καθεστώτως tax-free που επικρατεί, ενώ μερικές φορές οι εκπτώσεις, φτάνουν εως και το 70%. Στα πρέπει είναι και ένα σαφάρι στην έρημο, μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας συναρπάσει.

Συμβουλές
  • Προσοχή στον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι αντιηλιακό και καπέλο οπωσδήποτε
  • Πάρτε λίγα παραπάνω χρήματα από ότι υπολογίζετε. Οι προσφορές για ψώνια είναι ασύλληπτες, μερικές φορές
  • Βάλτε στο πρόγραμμα σας το σαφάρι, ανεπιφύλακτα
  • Πολή χρήσιμο tour επίσης το Dubai city tour
  • Οι φωτογραφίες στα κυβερνητικά κτήρια απαγορεύονται αυστηρά, ειδικά στο παλάτι
  • Δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας αλλά μην το παρακάνετε
  • Οι μετακινήσεις με ταξί είναι φθηνές λόγω πετρελαίου
  • Ιδανικός ενδιάμεσος προορισμός για όσους γυρνάτε από Μαλβίδες,Σευχέλλες,Μαυρίκιο 
 Για πληροφορίες /κρατήσεις επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή καλέστε στο 210 3333300
Πηγή: clubs.pathfinder.gr
Pin It button on image hover