Travel Plan

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Πήλιο: Πορτοκαλί φύλλα σε παραμυθένια δάση

Θέλετε γαλήνια ψαροχώρια; Έχει. Θέλετε ορεινούς οικισμούς, φωλιασμένους μέσα σε παραμυθένια δάση; Έχει. Θέλετε βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά; Έχει τόσες παραλίες, όσες δεν προλαβαίνετε να εξερευνήσετε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Θέλετε πεζοπορίες σε καταπράσινα μονοπάτια, ανάμεσα σε καταρράκτες και ρυάκια; Απ’ αυτές κι αν έχει. Θέλετε γευστικές δημιουργίες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, cozy δωμάτια σε πέτρινους ξενώνες, κουκλίστικα café που να σερβίρουν μυρωδάτο ελληνικό καφέ στη χόβολη κάτω από γιγάντια πλατάνια; Ό,τι και αν θέλετε, το Πήλιο το έχει.

Βόλτες: Ανάλογα με τη διάθεση, θα επιλέξετε και την περιοχή που της ταιριάζει. Η Πορταριά και τα πέριξ είναι κοσμοπολίτικα, σχεδόν δίπλα στο Βόλο, και με επιλογές νυχτερινής ζωής. Η Τσαγκαράδα είναι ένα από τα ορμοφότερα χωριά που έχετε επισκεφθεί ποτέ, και τα καταπράσινα δάση γύρω της προσφέρονται για πεζοπορίες. Οι Μηλιές και τα χωριουδάκια του δυτικού Πηλίου είναι πιο αυθεντικά και λιγότερο αξιοποιημένα. Τα ψαροχώρια του Παγασητικού ακουμπούν στη θάλασσα και μοιάζουν βγαλμένα από νησί.



Και βουτιές: Στην εντυπωσιακή, τεράστια παραλία του Χορευτού, κάτω από την Ζαγορά. Στις δύο βοτσαλωτές παραλίες τις οποίες κορνιζάρουν τεράστια, επιβλητικά βράχια στο Μυλοπόταμο. Στα γαλαζοπράσινα νερά της αγαπημένης των ερημιτών Νταμούχαρης. Στο απέραντο γαλάζιο του Παπά Νερό. Στα γαλήνια νερά του Παγασητικού: στην Κάτω Γατζέα, την Αγία Κυριακή και το Τρίκερι.

Επισκεφθείτε το www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300 και επιλέξτε τον προορισμό που σας ταιριάζει.
Πηγή: travel.in2life.gr
Pin It button on image hover